Forside Hvem er jeg. Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Sidste nyt Hatte Kursusterminer

 

Links

Links er nyttige, idet vi allesammen har vore favoritter, hvor vi enten handler eller søger viden. Inden for trædrejning er lande som England og USA højborge, idet der arrangeres mange udstillinger med et internationalt islæt. I Tyskland har der de senere år været en stærk stigende interesse for trædrejning. Efter min opfattelse er England dog det land, hvor den største aktivitet indenfor trædrejning finder sted. 


Sminge inventar og maskiner
Et stort udvalg i alt til trædrejning. Firmaet har et godt udvalg i gode drejebænke. www.sminge.dk

Drechelstube Neckersteinach. Tyskland. 
Et stort udvalg i alt til trædrejning. Det vigtigste er dog, at der afholdes kurser, hvor de førende trædrejere fra Europa underviser. www.drechelstube.de

The ToolPost. England.
En meget alsidig online shop, der arbejder meget professionelt. Det er nemt at bestille og betale varer, og ventetiden er kort. www.toolpost.co.uk

Woodturning cruise.

www Verktoy AS i Stavanger, Norge arrangerer i 2014 endnu et Woodturning Cruise fra d. 11. til d. 23. august.  Det er blandt trædrejere et meget eftertragtet cruise, hvor der kommer nogle af verdens bedste trædrejer og andre indenfor dette område. Gå ind på www.woodturningcruise.com og finde flere oplysninger. Der er stadig ledige pladser til 2014, men der er rift om dem.

Association of Woodturners in Great Britain.
Denne hjemmeside giver en god indgang til mange aktiviteter i UK. www.woodturners.co.uk

Woodturning.
Er et engelsksproget magasin, der kommer en gang om måneden. Ved henvendelsen til pubs@thegmcgroup.com er det muligt at tegne et abonnement.
Johannes Rieber forklarer her, hvordan vi skal dreje en feltflaske. Johannes Rieber er nok den mest alside trædrejer vi har i Europa. Udtalelsen kommer fra Ray Key i England.

http://tre.rieber.org
Forum for trædrejere.

Dette forum er åben for alle intereserede, og kan være meget informativt. Desværre er seriøsen ikke altid i højsædet, men det er selvfølgeligt op til den enkelte, hvad man vil bruge dette forum til. Det er også muligt at stille spørgsmål, og der er altid en håndfuld, der øser af deres erfaringer.

www.woodturning.dk/forum
Fyns Mobilsav

Jeg har benyttet Fyns Mobilsav til opskæring af kævler i eg, ahorn og ask, og kan derfor stærkt anbefale firmaet.
Fyns Mobilsav sælger også træ, arbejde især i eg og douglas, men har af og til også elm og kirsebær. gå ind på www.fyns-mobilsav.dk og få mere at vide.
Erik Mikkelsen

Erik Mikkelsen har mange års erfaring indenfor trædrejning, og tilhører en af de bedste trædrejere her i landet. Kendetegnet for hans arbejde er, at tingene er lavet færdige uden synlige dreje- eller slibespor. Ligeledes er overfladebehandlingen perfekt efter min opfattelse. Erik Mikkelsen har også lang erfaring indenfor drejning af hatte og feltflasker. www.woodinventor.com
 
Vesteregnens Husflidsforening er en lokalforening under Dansk Husflid.
www.vesteregnens.husflid.dk

På Mors ligger Tempa håndværk. De har to hjemmesider, der kan give Jer inspiration.Klik ind på www.tempa.dk og/eller www.nyt.dk


www.siragas.gr På Kreta bor den internationale kendte trædrejer Nikos Siragas.


 


 

Per Sepstrup - Hedegårdvej 66 - 7323 Give - Tlf. 2393 8774 - Email: sepstrup@mail.dk