Forside Hvem er jeg. Trædrejning Værkstedet Galleri Salg Undervisning Links Sidste nyt Hatte Kursusterminer

Kursusterminer

Mine kurser i trædrejning tager udgangspunkt i anvendelse af de traditionelle skærende drejejern som et skrubstål, et fladt u-jern, et almindelige u-jern (10 mm og 16 mm), Stikstål og anvendelse af mejsel. Ringstålet indgår også i undervisningen. Det er min opfattelse, at grundteknikkerne ved brug af ovennævnte drejejern, danner grundlaget for udvikling af en mere avanceret drejeteknik. De nævnte jern er alle skærende jern. Det er vigtigt som drejer at lære at skære med værktøjet. Undgå fejlkøb ved at lære og forstå anvendelsen af disse jern. 
En meget vigtig del af trædrejning er slibning af drejejernene. Dette vil være en del af samtlige kurser. Tormek systemet er et unik slibesystem, nemt og hurtigt at anvende. Se også under værksted og slibning.


Tilmelding

Sepstrup@mail.dk  eller 23 93 87 74

Holdstørrelsen vil være maksimal 4. Prisen for et to-dagskursus vil være 1.800,00 kr. plus forbrug af træ, ca. 150,00 kr.. Det er efter aftale også muligt med et et-dagskursus til 950,00 kr. Har du specielle ønsker kan du kontakte mig. 


 


De næste kurser jeg tilbyder bliver efteråret 2024 begyndende med det første i august og til begyndelsen af december. Du kan sende mig en mail, hvis du gerne vil orienteres når jeg har lagt terminerne ind på min hjemmeside. Kursus i drejning af hatte
Kurset forløber normalt over tre dage, og vil koste 2.600kroner. Målet med kurset er at dreje en traditionel cowboyhat plus en minihat. Er du interesseret, og vi kan finde 2 til 3 personer, vil vi gerne gennemføre et kursus med Erik Mikkelsen, der har drejet adskillige hatte, plus undertegnede. Send os en mail, hvis du er interesseret. Jeg arrangerer også gerne et todages kursus med 2 deltagere.


  

Per Sepstrup - Hedegårdvej 66 - 7323 Give - Tlf. 2393 8774 - Email: sepstrup@mail.dk